RECEP TAYYİP ERDOĞAN MARDİN'DE

İller (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 13.03.2024 - 19:59, Güncelleme: 13.03.2024 - 19:59

RECEP TAYYİP ERDOĞAN MARDİN'DE

Mardin'de halka seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Mardin'in bir evladı olan Abdullah Erin'le kendimizi Mardin'e anlatacağız" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Şırnak mitinginin ardından Mardin’e geçti. 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nda halkı selamlayan Erdoğan burada yaptığı konuşmasında 31 Mart seçimleri için destek istedi. Erdoğan konuşmasında özellikle Mardin'in istediği isimler üzerinden yerel seçimlere gittiklerinin altını çizerek "Mardin'e kendimizi tam anlatamadığımızın farkındayız. Son seçimlerde bunu bir kez daha gördük. Mardin'de arzu ettiğimiz oranlara maalesef ulaşamadık. Mevcut oy oranlarının Mardin ile aramızdaki muhabbeti yansıtmadığını biliyoruz. İnşallah bunu önümüzdeki seçimlerde hak ettiği seviyeye getireceğiz. 31 Mart mahalli idareler seçimleriyle şehrimizde yeni bir başlangıç yapacağız. Mardin Büyükşehir Belediyesinde ve ilçelerde sizlerin huzuruna icraat ve hizmetleriyle temayüz etmiş isimlerle çıktık" dedi.   "ABDULLAH ERİN, MARDİN'İN BİR EVLADI" Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının Abdullah Erin olduğunu anımsatan Erdoğan, şunları söyledi: "Mardin'in bir evladı olarak Abdullah Erin, mülki idare amiri olarak yıllarca ülkemize, milletimize ve bölgemize aşkla hizmet etmiş bir kardeşimiz. İlçe belediye başkan adaylarımızın tamamı aynı şekilde kıymetli, başarılı ve vizyoner isimlerden oluşuyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Işıkhan, Mardin'in meseleleri, talepleri ve projeleriyle zaten benim yanımda mesaisini veriyor. Seçilmeleri halinde hepsine en güçlü desteği vereceğiz. Bu sefer Mardin'in tercihinin istismar ve kimlik siyasetinden değil, eser ve hizmet siyasetinden yana olacağına inanıyorum."

"ABDULLAH ERİN, MARDİN'İN BİR EVLADI"