PURSAKLAR’DA ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERE SOSYO-KÜLTÜREL ETKİNLİKLER

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 04.05.2024 - 11:58, Güncelleme: 04.05.2024 - 11:58

PURSAKLAR’DA ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERE SOSYO-KÜLTÜREL ETKİNLİKLER

Özel gereksinimli bireylerin toplumun içerisine daha çok aktif bir biçimde dâhil olmaları için çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi, Engelsiz Yaşam Merkezinde, sosyo-kültürel etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Özel gereksinimli bireylere yönelik çalışmalara ayrı bir özen gösterdiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Özel gereksinimli kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak için eğitici, öğretici birçok sosyal ağı hizmetlerine sunmak için çalışmalar yürütüyoruz. Engelsiz Yaşam Merkezimizde yapmış olduğumuz etkinliklerle onlara, enerjilerini atma imkânı sunarken, el becerilerini ve kaba motor becerilerini de geliştirme imkânı sunuyoruz. Özel gereksinimli gençlerimizdeki en ufak ilerlemeler bile özgüvenlerinin katlanarak artmasını yardımcı oluyor’’ dedi.

Ankara HABERİ