OSMANELİ 3. ETAP TOKİ 29 MART 2024 TARİHİNDE İHALEYE ÇIKIYOR

İlçeler 25.02.2024 - 16:52, Güncelleme: 25.02.2024 - 16:52

OSMANELİ 3. ETAP TOKİ 29 MART 2024 TARİHİNDE İHALEYE ÇIKIYOR

287 Konut, 4 Dükkan ve 1 Camiden oluşan Osmaneli 3. Etap TOKİ projemiz 29 Mart 2024 tarihinde yapım ihalesine çıkıyor. Kuraları daha önce çekilen ve hak sahipleri belli olan projemiz Osmaneli ilçemizde konut ihtiyacı için büyük katkı sağlayacak. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Bilecik HABERİ