O İSİMLERİN ÜSTÜ ÇİZİLDİ Mİ?

AK Parti (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2024 - 17:37, Güncelleme: 16.02.2024 - 20:59

O İSİMLERİN ÜSTÜ ÇİZİLDİ Mİ?

​​​​​​​Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart seçimleri için çoğunluğu Güneydoğu illerinden olmak üzere 8 belediye başkanını tekrardan aday göstermedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili 8 belediye başkanına yeni dönem şansı tanımadı. Kahramanmaraş'ta Hayrettin Güngör yerine AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel'i, Malatya'dan Selahattin Gürkan yerine Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Sami Er'i, Sakarya'dan Ekrem Yüce yerine Serdivan Belediyesi Başkanı Yusuf Alemdar'ı, Trabzon'dan Murat Zorluoğlu yerine Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i, Adıyaman'dan Süleyman Kılınç yerine Kars Valisi Ziya Polat'ı, Afyonkarahisar'dan Mehmet Zeybek yerine AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay'ı, Ağrı'dan Metin Karadoğan yerine Ağrı Baro Başkanı Mehmet Salih Aydın'ı, Karabük'ten Rafet Vergili yerine AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya'yı aday gösterdi.

Ankara HABERİ