Namağlup Şampiyon Dursunbey Belediyespor

İlçeler 25.02.2024 - 16:23, Güncelleme: 25.02.2024 - 16:23

Namağlup Şampiyon Dursunbey Belediyespor

Amatör Küme’de oynadığı 17 maçın 16’sını kazanan, son maçtan ise beraberlikle ayrılan Dursunbey Belediyespor 49 puanla ligi şampiyon olarak bitirdi.
Şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın elinden kaldıran takımımızı tebrik ediyor, süper amatör ligde başarılar diliyoruz.   Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Balıkesir HABERİ