MURAT KURUM'A KAĞITHANE'DE BÜYÜK İLGİ

Büyükşehirler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 13.03.2024 - 20:33

MURAT KURUM'A KAĞITHANE'DE BÜYÜK İLGİ

Kağıthane'de vatandaşlara seslenen Murat Kurum, "İstanbul'un ulaşım çilesi bizimle birlikte artık tarihe karışacak" dedi.
31 Mart seçimleri için İstanbul'da gidilmedik yer bırakmayan ve gittiği her yerde vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılanan Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, bu kez Kağıthane'deydi. Kağıthane'de Kurum, trafik işkencesinden, ulaşım eziyetinden vatandaşların oylarıyla kurtaracaklarını ifade ederek, "İstanbul riskli bina tehdidinden, metro yetersizliğinden, taksi probleminden, su tarifesi adaletsizliğinden sizin oylarınızla kurtulacak. İstanbul, rahat, huzurlu, kolay ve yaşanabilir bir şehir olacak" dedi. Sözlerinde CHP'li mevcut Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da yüklenen Kurum, "Bugün baktığınızda CHP'li İBB yönetiminin Kağıthane'ye en ufak bir yatırım yaptığını gördünüz mü? Sizlere en ufak bir hizmet getirdiklerini gördünüz mü? Kağıthane'nin en önemli sorunları ulaşım ve kentsel dönüşüm. Burada kentsel dönüşümü neden başlatmadılar, vatandaşlarımızın trafik çilesini bitirmek için tek bir adım atmadılar? Bunlar hizmetten anlamaz, bunlar hizmet üretemez, eser üretemez" şeklinde konuştu.

Kağıthane'de Kurum, trafik işkencesinden, ulaşım eziyetinden vatandaşların oylarıyla kurtaracaklarını ifade ederek, " İstanbul riskli bina tehdidinden, metro yetersizliğinden, taksi probleminden, su tarifesi adaletsizliğinden sizin oylarınızla kurtulacak. İstanbul, rahat, huzurlu, kolay ve yaşanabilir bir şehir olacak" dedi.

İstanbul HABERİ