MİNİK ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN PARLAK’A ZİYARET

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 28.03.2024 - 15:46, Güncelleme: 28.03.2024 - 15:46

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN PARLAK’A ZİYARET

Kükürt İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak’ı ziyaret etti.
Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, yoğun seçim çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarını sürdüren Başkan Parlak’ı ziyaret eden Kükürt İlkokulu 3/B sınıfı öğrencilerine, neşeli ziyaretleri ve güzel soruları için  teşekkür etti. Başkan Parlak öğrencilere okul hayatlarında başarılar diledi.

Isparta HABERİ