MİLLETVEKİLİ ÖZ & AK PARTİ MKYK ÜYESİ POLAT'TAN ZİYARET

İlçeler 16.04.2024 - 13:28, Güncelleme: 16.04.2024 - 13:53

MİLLETVEKİLİ ÖZ & AK PARTİ MKYK ÜYESİ POLAT'TAN ZİYARET

AK Parti Milletvekili Mehmet Emin ÖZ ile AK Parti MKYK Üyesi Fevzi Polat, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ziyareti: “Hayırlı olsun dileklerinde bulunan AK Parti Milletvekili Sn. Mehmet Emin ÖZ ve AK Parti MKYK Üyesi Sn. Fevzi Polat beyefendilere nazik ziyaretleri dolayısıyla şükranlarımı sunuyorum. Her kademe hizmetin adı olan AK Partimizin bir neferi olarak saygıdeğer Milletvekilimiz ve MKYK Üyemiz beyefendilerin de destekleri ile güzel bir ilçeyi el birliği ile inşa edeceğiz inşallah.” sözleriyle değerlendirdi.

Erzurum HABERİ