MİDYAT'TA BAŞKAN VEYSİ ŞAHİN HALKLA İÇ İÇE

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 02.03.2024 - 12:05, Güncelleme: 02.03.2024 - 12:07

MİDYAT'TA BAŞKAN VEYSİ ŞAHİN HALKLA İÇ İÇE

31 Mart Yerel Seçimlerine AK Parti'de karar kılan Mardin'in Midyat ilçesinde Başkan Veysi Şahin, gönüllere dokunmaya devam ediyor.
Gönül Belediyeciliğinin Güneydoğu'daki örnek ismi Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin'in tekrardan aday gösterilmesine yönelik ilçe genelinden memnuniyetler yükselmeye devam ediyor. Görev yaptığı süre boyunca özellikle turizm ve gençlik yatırımları ile her zaman ön plana çıkan Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, yeni dönem için seçim çalışmalarına da kaldığı yerden devam ediyor.   BAŞKAN ŞAHİN HALKLA İÇ İÇE Makamını Midyat sokakları edinen Başkan Veysi Şahin, halkla iç içe olan duruşuyla halkın sevgisini kazanıyor. Başkan Şahin, seçim çalışmaları kapsamında halk buluşmaları düzenlemesinin yanı sıra hane ziyaretleri gerçekleştirerek talep ve önerileri dinliyor. Yerel yönetim çalışmalarını da aktaran Başkan Şahin dün gece konuk olduğu bir aile ziyaretinin ardından yaptığı kısa değerlendirmesinde "İşimiz vaktimizden çok diyerek her gün ayrı ayrı gönüllere misafir oluyoruz. Tevazu, Samimiyet ve Gayretle Memleket İşi Gönül İşi diyerek gönüllere dokunmaya devam ediyoruz" dedi.

BAŞKAN ŞAHİN HALKLA İÇ İÇE

Mardin HABERİ