MARDİN'DE BAŞKAN ADAYI ERİN'DEN GENÇLERİ SEVİNDİRECEK BİR PROJE DAHA

Büyükşehirler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 20.03.2024 - 00:01

MARDİN'DE BAŞKAN ADAYI ERİN'DEN GENÇLERİ SEVİNDİRECEK BİR PROJE DAHA

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, gençlere Mardin Genç Kart ile müjdeyi verdi.
Vali olarak görev yaptığı illerde gençlere yönelik çalışmaları ile takdir toplayan AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yerel yönetimlerin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini projeleri ile sunan Başkan Adayı Erin, gençlere yönelik Mardin Genç Kart çalışmasını açıkladı. Sosyal medya aracılığıyla çalışmasını duyuran Başkan Adayı Erin, "Mardin Genç Kartla Gençlerimize Tam Destek Sağlayacağız! Gençlerimize; ulaşım, eğitim yardımlarının yanı sıra özel indirim fırsatları sunacak, öğrencilerimize ise daha çok burs desteği vererek akademik başarıyı destekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.   MARDİNLİLERDEN BAŞKAN ADAYI ERİN'E TAM DESTEK Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Mardin'in öz evladı Abdullah Erin ile kendimizi Mardin'e anlatacağız" sözlerinin kent gündeminde olduğu Mardin'de, vatandaşlar Erin'in aday gösterilmesine tam destek veriyor. Mardin halkı, Abdullah Erin'in her zaman halkın içinde olan bir anlayış içerisinde olduğunu dile getiriyor. Yeni dönem için projeleri ile gündeme gelen Erin'e tam desteklerini açıklayan Mardinliler, önceki seçimlere nazaran daha yüksek bir oyla AK Parti'yi il genelinde destekleyeceklerini ifade ediyorlar.

Sosyal medya aracılığıyla çalışmasını duyuran Başkan Adayı Erin, " Mardin Genç Kartla Gençlerimize Tam Destek Sağlayacağız! Gençlerimize; ulaşım, eğitim yardımlarının yanı sıra özel indirim fırsatları sunacak, öğrencilerimize ise daha çok burs desteği vererek akademik başarıyı destekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

MARDİNLİLERDEN BAŞKAN ADAYI ERİN'E TAM DESTEK

Mardin HABERİ