Kümbet Kar Festivali Coşkuyla Geçti

İlçeler 26.02.2024 - 00:21, Güncelleme: 26.02.2024 - 00:21

Kümbet Kar Festivali Coşkuyla Geçti

Dereli Belediye Başkanı Kazım Zeki ŞENLİKOĞLU, Kümbet Yaylası’nda bulunan Birun Kümbet Dağ Evi Tesisi 1. Kar Festivaline katıldı.
İlimizden ve şehir dışında misafirlerin yoğun katılımı ile gerçekleşen festivalde hep birlikte temiz yayla havasının ve karın keyfini çıkardı. Başkan Şenlkoğlu,  “Bölge tanıtımı, turizm ve ekonomi anlamında önemli organizasyon için emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.” Dedi Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Giresun HABERİ