KIRIKKALE'DE BAŞKAN SAYGILI'DAN ANLAMLI BULUŞTU

İller (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 21.03.2024 - 00:02, Güncelleme: 21.03.2024 - 00:02

KIRIKKALE'DE BAŞKAN SAYGILI'DAN ANLAMLI BULUŞTU

Kırıkkale'de gönül belediyeciliği yaşatan Başkan Mehmet Saygılı, bu kez Şehit Piyade Er Ümit Çelik'in ailesi ile birlikte iftarda bir araya geldi.
Kırıkkale Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Mehmet Saygılı, kendisine yönelik desteklerden dolayı tüm Kırıkkale halkına teşekkür etti. Belediye Başkanlığı döneminde her zaman gönül belediyeciliği ile ön palan çıkan Başkan Mehmet Saygılı, bu kez şehit Piyade Er Ümit Çelik’in ailesinin iftar davetine Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan ile birlikte katılım sağladı. Sıcak bir sohbetin yaşandığı iftarda Başkan Saygılı, şehit annesi Asiye Çelik ve tüm şehit ailelerinin diledikleri an kendileri ile iletişime geçebileceklerini ifade etti. Başkan Saygılı yaptığı kısa değerlendirmesinde "Türk milletinin kahramanı, hemşehrimiz şehit Piyade Er Ümit Çelik’in muhterem annesi Asiye annemizin iftar davetine Milletvekilimiz Mustafa Kaplan ile birlikte icabet ettik. Şehidimizin emaneti ile iftar yapmanın şeref ve bahtiyarlığını yaşadık. Vatan size minnettar" dedi.   KIRIKKALELİLERDEN BAŞKAN SAYGILIYA TAM DESTEK Başkan Saygılı'nın tekrardan aday gösterilmesine tam destek veren Kırıkkaleliler de, Başkan Mehmet Saygılı'nın her zaman halkın içinde olan bir anlayış içerisinde olduğunu dile getiriyor. Yeni dönem için projeleri ile gündeme gelen Saygılı'ya tam desteklerini açıklayan Kırıkkaleliler, önceki seçimlere nazaran daha yüksek bir oyla AK Parti'yi ilçe genelinde destekleyeceklerini ifade ediyorlar.

KIRIKKALELİLERDEN BAŞKAN SAYGILIYA TAM DESTEK

Kırıkkale HABERİ