KİLİS BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

İller 17.10.2023 - 13:36, Güncelleme: 16.02.2024 - 21:20

KİLİS BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

Servet Ramazan Başkanlığındaki Kilis Belediyesi tarafından şehrin bir çok mahallesinde yapımı süren taziye evleri yakında hizmete sunulacak.
Vatandaş taleplerini ön planda tutan bir belediyecilik anlayışı ile hizmetlerini sürdüren Kilis Belediyesi'nin şehrin bir çok noktasında yapımına devam ettiği taziye evleri inşaatlarında sona gelindi. Taziyelerin yanı sıra kurslar ve toplantılar için düzenli, planlı ve programlı mekânların şehre kazandırılması için çalışmaların takipçisi olan Başkan Servet Ramazan, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti. Konu ile ilgili çalışmaları sosyal medya aracılığıyla halkla paylaşan Kilis Belediyesi, "Halka Hizmet Hakka Hizmettir" başlığı ile yaptığı paylaşımında "Belediyemiz ve hayırsever vatandaşlarımız tarafından  bir çok bölgede  başlanan taziye evi inşaatları hızla yükseliyor. Kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Kilis HABERİ