KEMAL VURAL MUHTARLARLA BULUŞTU

İller (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 13.03.2024 - 22:41, Güncelleme: 13.03.2024 - 22:41

KEMAL VURAL MUHTARLARLA BULUŞTU

Islahiye'de Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Kemal Vural, muhtarlarla bir araya gelerek yapılan çalışmaları aktararak talep ve önerileri dinledi.
Islahiye'de rutin olarak muhtar buluşmaları düzenleyerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Kemal Vural, İslahiye'yi ortak paydada buluşturmaya devam ediyor. Vatandaş ile devlet arasında köprü vazifesi gören muhtarlara yönelik hassasiyetini sürdüren Başkan Vural; son olarak Gaziantep Valisi Kemal Çeber başkanlığında, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedat Gürgen ve İslahiye Kaymakamı Mehmet Soylu'nun da katılımı ile Şehit Gökhan Alıcı Çok Programlı Anadolu Lisesi çok amaçlı salonunda Mart ayı muhtarlar toplantısına katıldı. Islahiye genelinde; Gaziantep Büyükşehir ve diğer kurumlar tarafından yürütülmekte olan çalışmalar hakkında bilgilerin aktarıldığı toplantıda planlanan projeler ile deprem sonrası yerinde dönüşüm projeleri gibi konular da ele alındı. Muhtarlar Başkan Vural'ı her defasında yanlarında gördüklerini belirterek bu tutumundan dolayı Başkan Vural ve ekibine teşekkür etti.