Kaş ilçesinde yürütülen sokak sağlıklaştırma çalışması devam ediyor

İlçeler 25.02.2024 - 15:54, Güncelleme: 25.02.2024 - 15:54

Kaş ilçesinde yürütülen sokak sağlıklaştırma çalışması devam ediyor

Kaş Belediyesi ekipleri, ilçedeki sokak ve caddeleri daha değerli hale getirmek ve güzelleştirmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Andifli Mahallesi Küçükçakıl Mevkii’nde Çevre Düzenleme işi kapsamında aydınlatma ve zemin kaplama çalışmaları yapılacak. 5 bin metrekare alanın zeminine doğal taş döşenecek.
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, söz konusu çalışmayı yerinde inceleyerek, teknik ekipten bilgi aldı. Kaş’ın cadde ve sokaklarını iyileştirmeye devam ettiklerini ifade eden Başkan Mutlu Ulutaş, “İlçemizin en önemli turizm noktalarından biri olan Küçükçakıl Mevkii’nde sokak sağlıklaştırma çalışmasını başlattık. Tamamlandığı zaman Küçükçakıl’a yeni bir soluk kazandıracak çalışmanın, ilçemize ve turizm esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.  Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Antalya HABERİ