Karasu’da Ailenin Bireysel ve Toplumsal Önemi Söyleyişi Düzenlendi

İlçeler 29.02.2024 - 20:14, Güncelleme: 29.02.2024 - 20:14

Karasu’da Ailenin Bireysel ve Toplumsal Önemi Söyleyişi Düzenlendi

Kültür ve Sanat Etkinliklerimiz çerçevesinde Uzman Aile Danışmanı ve Yazar Saliha Erdim, "Ailenin Bireysel ve Toplumsal Önemi" konulu söyleşiyle Sosyal Gelişim Merkezinde Karasulularla buluştu.
Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ve eşi Gülten Hanım'ın da izleyiciler arasında olduğu söyleşiye yüksek sayıda katılım gerçekleşti. Belediye Başkanı İshak Sarı, etkinlikle ilgili olarak: "Saliha Erdim Hanımefendinin aileye dair kulaklara küpe olacak ifadelerini; hayattan, gerçek ve seçkin örneklerini kendisinden bizzat dinleme imkanı bulduk. Bilgi, birikim ve tecrübelerini bizlerle paylaşan Sayın Erdim'e ve bizlerle birlikte söyleşiye kulak veren hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bundan önce olduğu gibi şimdi ve gelecekte de Karasumuzu kültür, fikir ve sanatın sevilen isimleriyle buluşturmaya, ilçemizin her alanda standartlarını yükseltmeye devam edeceğiz inşallah." ifadelerini kullandı. Söyleşi bitiminde Başkan İshak Sarı, Saliha Erdim'e çiçek takdim ederek kıymetli sohbeti için kendisine teşekkür etti.   Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Sakarya HABERİ