KAHTA CAN'I BAĞRINA BASTI

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 21.02.2024 - 10:32, Güncelleme: 21.02.2024 - 10:32

KAHTA CAN'I BAĞRINA BASTI

AK Parti Kâhta Belediye Başkan Adayı Mehmet Can Hallaç, ilçe halkı tarafından tam destek görmeye devam ediyor.
31 Mart Yerel seçimlerine 47 gün kala büyükşehirlerde il ve ilçelerde seçim heyecanı gün geçtikçe artıyor. 6 Şubat’ta meydana gelen “Asrın Felaketi” olarak kabul edilen depremin yaşandığı Adıyaman’da kısa sürede yaraları hızla saran, depremzedeler için yapılan konutların anahtar teslimini yapan Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı adeta bağrına basan Adıyaman ve ilçelerinde seçim heyecanı yaşanıyor. Genel seçimlerde Başkan Erdoğan’a %81,47’lik rekor bir oy oranıyla destek veren Kâhtalılar, 31 Mart yerel seçimlerinde Başkan Erdoğan’ın ilçede belirlediği aday Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Can Hallaç isminden oldukça memnun. Kâhtalı olan, Kâhtalıların öz evladı Hallaç’ın yapılacak yerel seçimlerde Kâhtalıları özlenen gerçek belediyecilikle tanıştıracağına inanan Kâhtalıların çoğunluğunun tercihi yine AK Parti’den yana.   HALLAÇ: BAŞKAN ERDOĞAN’IN KÂHTA’YA, KÂHTALILARIN ERDOĞAN’A APAYRI BİR SEVGİSİ VAR Başkan Erdoğan’a her seçimde en büyük desteği veren Kâhtalıların Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a apayrı bir sevgi gösterdiğini ifade eden Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Can Hallaç “ Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Adıyaman ziyareti kadim şehrimizde ve vatandaşlarımızda büyük bir heyecan oluşturdu. Başkanımız Erdoğan,  genel seçimlerde kendisine rekor bir oy oranıyla destek veren Kâhtalılara bir ziyaret sözü vardı. Bu ziyareti de yerine getirmesi Kâhtalıları ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kâhtalı hemşerilerim Başkan Erdoğan’ı coşkuyla karşıladılar. Düzenlenen mitingde bir kez daha gördük ki Kâhtalılar Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyor” dedi.   HALLAÇ: YEREL SEÇİMLERDE DE AYNI ZAFERLE ÇIKACAĞIZ Yerel seçimlerde de aynı zaferi yakalayacaklarını kaydeden Hallaç: “Ümit ediyorum ki önümüzdeki yerel seçimlerde bu sevgi yine rekor bir oya dönüşecektir. Hedefimiz yine Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yerel seçimler sonrası Kâhta’ya davet ederek zaferimizi kutlamaktır” diye konuştu.   KÂHTALILARA “CAN” OLMAYA GELİYORUM Bir Kâhtalı olarak Kâhtalılara gerçek belediyeciliğin yanı sıra gönül belediyeciliği ile CAN olmaya geldiğini dile getiren Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Can Hallaç, “Ben Kâhta’yıkalkındırmak, canlandırmak ve geleceğe hazırlamak için bu yola çıktım. İnşallah bu karar doğrultusunda yoksullukla mücadele ederek gençlerimize, kadınlarımıza, yaşlılarımıza yani öncelikle dezavantajlı gruplara özledikleri gerçek belediyeciliği getirmek için kararlıyız. Şunu belirtmeliyim ki Kâhtalıları asla hayal kırıklığına uğratmayacağız. Onları gerçek belediyeciliğin yanı sıra gönül belediyeciliği ile tekrar buluşturacağız” şeklinde konuştu.

HALLAÇ: YEREL SEÇİMLERDE DE AYNI ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

KÂHTALILARA “CAN” OLMAYA GELİYORUM