KAHRAMANMARAŞ 31 MART'A HAZIR

Büyükşehirler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2024 - 01:03

KAHRAMANMARAŞ 31 MART'A HAZIR

​​​​​​​AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel, "Kahramanmaraş’ımızı; tüm dava arkadaşlarımız ile birlikte daha büyük bir gayretle çalışarak hak ettiği değere kavuşturacağız" dedi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün yapılan programla partisinin 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde yarışacak belediye başkan adaylarını tanıttı. Aday tanıtım programına yoğun katılımın olduğu adreslerin başında gelen Kahramanmaraş için AK Parti; halkın da yakından tanıdığı isim olan Fırat Görgel'i aday gösterdi. Kahramanmaraş il genelinde sevinçle karşılanan Fırat Görgel, aday tanıtım programın ardından sosyal medya aracılığıyla bir değerlendirme yaparak, "Yıllardır her kademesinde bu kadim şehre hizmet etmek için çalıştığım AK Parti’mizin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı görevini tarafıma tebliğ eden Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı arz ediyorum.  Asrın felaketinin merkez üssü Kahramanmaraş’ımızı; milletvekillerimiz, teşkilatlarımız ve tüm dava arkadaşlarımız ile birlikte daha büyük bir gayretle çalışarak hak ettiği değere kavuşturacağız. Bugüne kadar şehrimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Hayrettin Güngör Başkanımıza teşekkür ediyor, bundan sonraki alacağı görevlerde başarılar diliyorum" dedi. FIRAT GÖRGEL KİMDİR? Fırat Görgel, ilk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş'ta tamamladı. Görgel, 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne kabul edilerek eğitimine başlamıştır. 2004 yılında bu fakülteden başarıyla mezun olmuştur. Üniversite yıllarında öğrenci kulüplerinde yöneticilik ve başkanlık görevlerini üstlenen Görgel, mezuniyetinin ardından 2005 yılı Aralık ayında Kahramanmaraş Barosu'nda stajına başlamış ve aynı yılın Aralık ayında stajını tamamlamıştır. Avukatlık kariyerine 2006 yılında başlayan Görgel, Kahramanmaraş'ta serbest avukatlık yapmaktadır. Siyasi kariyerine 2004 yılında AK Parti üyesi olarak adım atan Görgel, 2006 yılından itibaren AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları'nda çeşitli görevlerde bulunmuş, 2010 yılı aralık ayından 2014 yılı mart ayına kadar İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlenmiştir. Ardından 2014 mart ayından 2015 aralık ayına kadar AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir. 2015 aralık ayında AK Parti Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanlığı'na atanarak görevine devam eden Görgel, ilçe başkanlığının ardından 2020 yılında Kahramanmaraş İl Başkanı Adayı olarak belirlenmiştir. Evli olan Fırat Görgel'in 2 kız çocuğu bulunmaktadır.

FIRAT GÖRGEL KİMDİR?

K.Maraş HABERİ