AK KADROLARDAN PÜTÜRGE'YE ÇIKARMA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2020 - 13:35, Güncelleme: 28.08.2020 - 13:35

AK KADROLARDAN PÜTÜRGE'YE ÇIKARMA

​​​​​​​Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve beraberindeki heyetin temaslarına eşlik etti.
AK Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili ve Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile beraberindeki heyet, bugün Pütürge'ye çıkarma yaparak ilçe genelinde devam eden çalışmaları inceledi ve vatandaşlarla bir araya geldi. Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük'ün eşlik ettiği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Mehmet Mert ile AK Parti Pütürge İlçe Başkanı Bülent Karayılan da katılım gösterdiği heyet gün içerisinde Nefsi Pazarcık, Aslankent ve Arınlı Mahallesi ile Sıngır ve Sakkuşağı bölgesinde temaslarda bulundu. ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR Heyet, Nefsi Pazarcık’ta Pütürge - Kale arasında Hüsükuşağı grup  yolunun asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada halkla bir araya gelen heyet, talep ve önerileri dinleyerek devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Aslankent ve Arınlı mahallelerin de ise kurban kesilerek karşılanan heyet, burada da vatandaşların taleplerini birebir dinleyerek devam eden çalışmaları aktardı. Buluşmada Aslankent mahalle Muhtarı Hikmet Gürel ve Arınlı Mahalle Muhtarı İbrahim Ayaydın hizmetlerinden dolayı Başkan Sülük'e ve tüm ekiplere teşekkürlerini aktardı. Heyetin gün içerisindeki diğer adresleri ise Sıngır ve Sakkuşağı oldu. Burada da samimi görüntülerin kayda alındığı buluşmalarda AK Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili ve Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük vatandaşları tek tek dinleyerek talepleri not aldı. BAŞKAN SÜLÜK: HİZMETLERİMİZ SÜRECEK Temasların ardından bir değerlendirme yapan Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, "Bugünkü temaslarından dolayı Bakanımız Bülent Tüfenkçi, Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ile beraberindeki heyete teşekkür ederim. Özellikle bir teşekkürü de vatandaşlarımıza iletmek istiyorum. Bizleri çok güzel karşıladılar. Birlik ve beraberlik içerisinde Pütürge'ye çok güzel hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz" dedi. (www.akbelediyeler.com)

ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

BAŞKAN SÜLÜK: HİZMETLERİMİZ SÜRECEK