YENİ KONUKEVİ HİZMETE SUNULDU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2020 - 12:47, Güncelleme: 28.08.2020 - 12:47

YENİ KONUKEVİ HİZMETE SUNULDU

​​​​​​​Hakan Bay Başkanlığındaki Doğalyol Belediyesi, eski hizmet binasını revize ederek ilçeye konuk evi olarak hizmete kazandırdı.
AK Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerinin sergilendiği Malatya Doğanyol'da vatandaşın her türlü sorununa çözüm bulabilmek için gecesini gündüzüne katan Belediye Başkanı Hakan Bay, yeni projesiyle yine tam not aldı. Başkan Bay'ın talimatlarıyla revize edilen eski Doğanyol Belediyesi Hizmet Binası, şimdi de 9 oda ve 15 yatak kapasitesi ile Doğanyol Belediyesi Konukevi olarak hizmete sunuldu. İlçedeki büyük eksikliği giderecek olan Konukevinde her türlü detay düşünüldü. İlçeye gelecek yerli ve yabancı turistlere de hizmet verecek olan Doğanyol Belediyesi Konukevi'nin Doğanyol için gerekli olduğunu belirten vatandaşlar da hizmetlerinden dolayı Başkan Bay ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)