BAŞKAN EKİNCİ YİNE SAHADA

İlçeler 04.07.2022 - 12:17, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:27

BAŞKAN EKİNCİ YİNE SAHADA

​​​​​​​Viranşehir'de Başkan Salih Ekinci, sahada yer alarak vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.
Makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, kurumsal çalışmaların takipçisi olmayı sürdürüyor. 2022 Yılı Hizmet Planlamasının devam ettiği Viranşehir'de Başkan Ekinci, son olarak Yenişehir Mahallesi 26. Cadde de bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Talep ve önerileri vatandaşlardan dinleyen Başkan Ekinci yaptığı değerlendirmesinde "Güler yüzleri ve sıcak sohbetleri için kıymetli esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, kendilerine hayırlı, bereketli, bol kazançlar diliyorum" dedi. Başkan Ekinci, amaçlarının tüm Viranşehir'i ortak paydada buluşturarak mevcut sorunlara birlikte yönetim anlayışı ile çözüm bulmak olduğunu kaydetti. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ