SURUÇ'TA MEMNUNİYET YÜKSELİYOR

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 04.07.2022 - 12:09, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:27

SURUÇ'TA MEMNUNİYET YÜKSELİYOR

​​​​​​​Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş çat kapı ziyaretleri ile gönülleri kazanmaya devam ediyor.
Günün büyük bir kısmı sahada olan Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş, belediye çalışmalarını takip etmenin yanı sıra vatandaşlarla iç içe olmayı sürdürüyor. Temaslarında esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Vekili Aktaş, hane ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Görev süresi boyunca vatandaşlarla hep iç içe olan Başkan Vekili Aktaş, rutin hale getirdiği bu ziyaretlerle talep ve önerileri birinci ağızdan dinleyerek çözüm gerektiren konularla bizzat ilgileniyor. Başkan Vekili Sezen geçtiğimiz gün de yine geleneğini sürdürdü. Temaslarında konuk olduğu adreslerde halkı dinleyen Başkan Vekili Aktaş, "Her sokakta ayak izimiz olana, her vatandaşımızın elini sıkıp yüreğine dokunana kadar yürümeye devam" dedi. Başkan Vekili Aktaş'ın bu yaklaşımı Suruç halkı tarafından takdirle karşılanırken, Başkan Vekil Aktaş'ın bu yöndeki temaslarının süreç içerisinde devam edeceği öğrenildi. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ