BAŞKAN ÖZYAVUZ'UN MİLLET MESAİSİ SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2022 - 13:10, Güncelleme: 23.05.2022 - 13:10

BAŞKAN ÖZYAVUZ'UN MİLLET MESAİSİ SÜRÜYOR

​​​​​​​Harran'da Başkan Özyavuz, hafta sonu Semerkand Vakfı'nın düzenlediği kermese katılarak vatandaşlarla buluştu.
Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, ilçe halkının yıllardır özlem duyduğu hizmetleri hemşerileri ile buluşturmaya devam ederken halkla iç içe olmayı da sürdürüyor. “Yerimiz her zaman Milletin yanı” diyen Başkan Özyavuz, seçildiği günden bu güne makam odasının kapısının hiç kapanmadığını, Harran Belediyesi’nin ve şahsının tüm imkanlarını Harranlı hemşerileri için seferber ettiklerini kaydetti. HAFTA SONU YİNE HALKIN ARASINDAYDI Hemşerilerine hizmet etmenin gururunu yaşadığını kaydeden Başkan Özyavuz, hafta sonu bu kez Semerkand Vakfı'nın düzenlediği kermese katıldı. Başkan Özyavuz'un vatandaşlarla oldukça samimi diyalogları dikkatlerden kaçmazken, çocuğundan yaşlısına tüm herkesin rahatlıkla Başkan Özyavuz’a ulaşabildiği ve talepler karşısında da Harran Belediyesi ekiplerinin seferber olduğu gözlendi.

HAFTA SONU YİNE HALKIN ARASINDAYDI