BAŞKAN ALBAYRAK MAKAMDAŞI KÖSE'Yİ ZİYARET ETTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2022 - 13:02, Güncelleme: 23.05.2022 - 13:02

BAŞKAN ALBAYRAK MAKAMDAŞI KÖSE'Yİ ZİYARET ETTİ

​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Başkent Ankara temasları çerçevesinde Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'yi ziyaret etti.
Kurumsal iletişime önem veren Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Başkent Ankara temasları çerçevesinde Mamak Belediyesi'ni ziyaret etti. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse tarafından karşılanan Başkan Albayrak ziyarette belediyeler arası istişare ve ortak çalışma hususları konusunda görüştüklerini dile getirdi. Ziyareti değerlendiren Başkan Albayrak, "Ankara Mamak  Belediye Başkanımız Sayın Murat Köse'yi ziyaret ettik ; Belediye çalışmaları konusunda  istişare edip Mamak'ta yaptığı  güzel çalışmalardan istifade ettik ; şahsına  ve ekibine nazik misafirperverliği ve ilgi alakasından ötürü çok teşekkür ediyorum" dedi. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ise "Halfeti Belediye Başkanımız Sn Şeref Albayrak'ı Belediyemizde ağırladık. Dünyadaki en güzel coğrafyalardan biri olan Halfeti'ye gözü gibi bakan Kıymetli Şeref Albayrak Başkanımızla çalışmalarımızla ilgili fikir alış verişi gerçekleştirdik. Milletimizin Hizmetindeyiz" ifadelerini kullandı.