BAŞKAN ALBAYRAK HALFETİLİLERLE BAYRAMLAŞTI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2022 - 15:45, Güncelleme: 05.05.2022 - 15:45

BAŞKAN ALBAYRAK HALFETİLİLERLE BAYRAMLAŞTI

​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, bayramda yine sahada yer alarak halkın bayramını kutladı.
Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, bayramda da ilçede gidilmedik yer bırakmadı. Vatandaşların bayramlarını kutlayan Başkan Albayrak, kırsal kesimleri de ihmal etmedi. Yoğun bir program geçiren Başkan Albayrak yaptığı değerlendirmesinde tüm İslam Âlemi’nin ve Halfetili hemşerilerinin Ramazan Bayramını tebrik etti. İlçesindeki bayrak yoğunluğuna da değinen Başkan Albayrak, tarihi ve turistik güzellikleri bünyesinde bulunduran Halfeti'nin yine tercih edilen adres olduğunu ifade etti. Turizm sezonu için umutlu olduklarını de dile getiren Başkan Albayrak, turizmde Halfeti'nin hak ettiği yere gelebilmesi için yerel yönetim olarak ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.