BAŞKAN ŞAHİN HALKIN BAYRAMINI KUTLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2022 - 14:36, Güncelleme: 05.05.2022 - 14:36

BAŞKAN ŞAHİN HALKIN BAYRAMINI KUTLADI

​​​​​​​Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, sahadan bir an olsun ayrılmayarak bayram coşkusunu halkla birlikte yaşadı.
Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, Bayram tatili dönemi içerisinde yine sahada yer alarak vatandaşların bayramlarını tebrik etti. Temaslarında merkez ve kırsal ayrıyı yapmaksızın her bölgeye giderek halkla buluşan Başkan Şahin, birlik ve beraberlik mesajları verdi. "Bayram sevincini paylaşmaya devam ediyoruz" diyen Başkan Şahin, "Tüm vatandaşlarımıza sevgi dolu birlik ve beraberlik içinde nice Bayramlar diliyorum. Sevincimizi, umudumuzu, muhabbetimizi paylaştığımız hemşehrilerimiz ile Mübarek Ramazan Bayramı'nda da birlikte olduk. Rabbim bizlerin birliğini birlikteliğimizi daim eylesin inşallah" ifadelerini kullandı. başkan Şahin, bayramda görev başındaki güvenlik güçleri ile sağlık görevlilerini de unutmadı. İlçe Kaymakamı Ahmet Solmaz, AK Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kalender Savaş Ünal, Jandarma Komando Tabur Komutanı Yarbay Taner Ercivan, İlçe Emniyet Müdür vekili Başkomiser Mehmet Değirmenci ve İlçe Müftüsü Ergün Bulunmaz ile birlikte bayram günü görevi başında olan güvenlik güçlerinin ve sağlık çalışanlarının bayramlarını kutlayan Başkan Şahin, süreç içerisinde temaslarını sürdürdü.