BAŞKAN SEZER KİLİT TAŞI FABRİKASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2022 - 15:20, Güncelleme: 18.04.2022 - 15:20

BAŞKAN SEZER KİLİT TAŞI FABRİKASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

​​​​​​​​​​​​​​Gevaş'ta kilit taşı üretim fabrikasında incelemelerde bulunan Başkan Sezer "Üreten bir belediye olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diyerek seslendi.
Gevaş'ta günlük 2 bin metrekare kilit taşı üretimine sahip fabrikayı hizmete sunarak, ilçenin her noktasına ulaşmak için gecesini gündüzüne katan Başkan Sezer ve ekibi, vatandaşın takdirini görüyor. Göreve geldiği günden itibaren ilçe halkının taleplerini ön plana alan bir belediyecilik anlayışı ile yollarına devam edeceklerini dile getiren Başkan Sezer'in hizmet yönündeki uygulamaları tüm ilçe halkı tarafından da destekleniyor. Başkan Sezer dün yine ilçe temaslarında bir yandan üretim tesislerini diğer yandan ise kilit taşı döşeme uygulamalarını yerinde inceledi. İşçilerle bir araya gelen Başkan Sezer yaptığı kısa değerlendirmesinde "Yediden yetmişe her kesin taktir ettiği Kilit Taşı Fabrikamızda Üretime başladık. Üreten bir belediye olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mahallelerimizdeki yol problemlerini kendi üretimimiz olan kilit taşlarıyla gidereceğiz" dedi. Başkan Sezer amaçlarının halkın sesine kulak veren ve sorunları çözmekte kararlı bir yerel yönetim anlayışı yürütmek olduğunu söyledi.