BAŞKAN ŞAHİN ÇALIŞMALARI PAYLAŞTI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2022 - 15:13, Güncelleme: 18.04.2022 - 15:13

BAŞKAN ŞAHİN ÇALIŞMALARI PAYLAŞTI

​​​​​​​Midyat Belediyesi ekipleri doğalgaz arzının sağlanması için belirlenen güzergahlarda imar yolu açma çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.
Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi ve Akmercan Doğalgaz A.Ş işbirliği ile devam eden doğal gaz çalışmalarının 3'üncü etabı geçtiğimiz hafta start alırkan, belediye ekipleri doğalgaz arzının sağlanması İçin imar yolu açma çalışmalarını hızla sürdürüyor. Gelişen ve güçlü Midyat için çalışmalarımıza devam ediyoruz." diyerek çaışmaları sosyal medya aracılığı ile paylaşan Başkan Veysi Şahin, Midyat halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi. BU YIL 43 KİLOMETRELİK YATIRIM PLANLANIYOR Öte yandan Midyat'taki planlama çerçevesinde 2022 yılı yatırım programı kapsamında 43 kilometrelik doğalgaz yatırımının yapılacağı öğrenildi. Üç yıldır kullanılmakta olan doğalgaz çalışmalarına bu yıl Gölcük Mahallesi ile devam eden ekiplerin Gölcük, Bağlar ve Seyitler Mahallelerinde planlanan cadde ve sokaklarda doğalgaz altyapı çalışmalarının en kısa sürede tamamlanarak 7 bin aboneye daha ulaşacağı belirtildi.

BU YIL 43 KİLOMETRELİK YATIRIM PLANLANIYOR