GEVAŞ ORTAK PAYDADA BULUŞUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2022 - 12:46, Güncelleme: 16.03.2022 - 12:46

GEVAŞ ORTAK PAYDADA BULUŞUYOR

​​​​​​​Gevaş'ta Başkan Murat Sezer, kurum amirleri ile bir araya gelerek ilçenin geleceğine yönelik yapılması planlanan projeleri aktardı.
Gevaş'ta toplumun her kesiminde olduğu gibi kurumlar arası iletişime de önem veren Başkan Murat Sezer, bu kez Rektör Hamdullah Şevli’nin öncülüğünde kurum amirleriyle Gevaş'a yönelik çok verimli bir toplantı gerçekleştirdi. Sorunlar, talepler ve çözüm önerilerinin ele alındığı toplantının hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Sezer, bu tür buluşmalara yerel yönetim olarak her zaman katılım göstermeye devam edeceklerini söyledi. Buluşmada kurumsal çalışmalara da değinen Başkan Sezer, atılan tüm adımlarda ilçenin geleceği esas alınarak çalışmalar yaptıklarını sözlerine ekledi.