BAŞKAN ŞAHİN MUHTARLARLA BULUŞTU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2022 - 12:40, Güncelleme: 16.03.2022 - 12:40

BAŞKAN ŞAHİN MUHTARLARLA BULUŞTU

​​​​​​​Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, Mardin Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mehmet Nas ve kırsal mahalle muhtarlarını ağırlayarak talepleri dinledi.
Vatandaşların talep ve önerilerine önem vererek Midyat'ta Gönül Belediyeciliği örneği sergileyen Başkan Veysi Şahin, muhtarları dinleyerek yaşanan sıkıntıları not aldı. Makamda oturmak yerine Midyat Mahallelerini gezerek mesai harcayan Başkan Şahin, amaçlarının birlik ve beraberlik içersinde yaşanabilecek olası sorunları önceden tespit etmek ve çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi. Dönem dönem muhtarlarla bir araya gelmeye devam edeceklerinin de altını çizen Başkan Şahin son olarak Mardin Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mehmet Nas ve Kırsal Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. Nazik ziyaretleri için tüm muhtarlara teşekkür eden Başkan Şahin, kurumsal olarak alt ve üst yapıya yönelik 2022 Yılı Planlaması dahilinde çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Ağırladığı muhtarların taleplerini birebir dinlemeyi ve yaşanan sorunlara çözüm bulmayı ilke edinen Başkan Şahin, muhtarların kendilerine diledikleri zaman rahatlıkla ulaşabileceğini söyledi. Mahalle muhtarları da kendilerine yönelik hizmet anlayışından dolayı Başkan Şahin'e ve tüm Midyat Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.