GÖNÜLLER BAŞKAN AKSOY'DAN RAZI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2022 - 14:18, Güncelleme: 20.02.2022 - 14:18

GÖNÜLLER BAŞKAN AKSOY'DAN RAZI

​​​​​​​Bozova sokaklarını makam edinen Başkan Suphi Aksoy, yine halkın arasında yer alarak talep ve önerileri dinledi.
Bozova'da değişimin ve gelişimin mimarı olarak gösterilen Belediye Başkanı Suphi Aksoy, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Toplumun her kesimi ile görüşerek Bozova'yı ortak paydada buluşturmaya özen gösteren Başkan Aksoy, mesai kavramı gözetmeksizin sergilediği çalışma azmi ilçe halkı tarafından da takdirle karşılanıyor. Kurumsal çalışmaları bizzat sahada takip ederek vatandaşlara bilgiler vermeyi ihmal etmeyen Başkan Aksoy, yine halkın arasında yer aldı. VATANDAŞLARI DİNLEDİ Başkan Aksoy makam edindiği Bozova sokaklarında yine vatandaşlarla bir araya gelerek süreç içerisindeki yerel yönetim çalışmalarını aktardı. Başkan Aksoy pazar ziyaretinde yaptığı kısa değerlendirmesinde "Tevazu, Samimiyet ve Gayret ile Önce Millet Önce Memleket. Pazar Esnafımız ve Vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Olası sorunları ve talepleri dinledik" dedi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Sezer ve ekibine teşekkür etti.

VATANDAŞLARI DİNLEDİ