GÜRPINAR'DA GENÇLİK BULUŞMALARI SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2022 - 14:03, Güncelleme: 20.02.2022 - 14:03

GÜRPINAR'DA GENÇLİK BULUŞMALARI SÜRÜYOR

​​​​​​​Hayrullah Tanış Başkanlığındaki Gürpınar Belediyesi'nce gerçekleştirilen Gençlik Buluşmalarının 7. durağına ilgi yine yoğun oldu.
Gürpınar'da farklı mahallelerin gençleriyle bir araya gelen Gürpınar Belediyesi'nin "Gençlik Buluşmaları" programının bu haftaki konukları Tutmaç, Alnıak, Koçgüden, Mollahüseyin ve Ortaköy mahallelerinin gençleri oldu. Programda gençlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, gençlerden gelen talep ve öneriler ışığında güncel siyasetten sanata, dijital dönüşümden bilime birçok alanda geniş kapsamlı keyifli sohbet gerçekleştirdi. Renkli geçen programa AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı Taha Güngör ve Belediye Meclis Üyeleri Tahir Dural ile Bilal Durak da katıldı.