BAŞKAN ŞAHİN BAKAN PAKDEMİRLİ İLE BULUŞTU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2022 - 18:48, Güncelleme: 19.01.2022 - 18:48

BAŞKAN ŞAHİN BAKAN PAKDEMİRLİ İLE BULUŞTU

​​​​​​​Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ile bir araya gelerek ilçede yapılacak mesire alanları projelerini görüştü.
Midyat'ta alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra Midyat'ın geleceğini yakından ilgilendiren bir çok projenin gerek il içerisinde gerekse Başkent Ankara'da takipçisi olan Başkan Veysi Şahin, bu yöndeki temaslarını sürdürüyor. Başkan Şahin son olarak Mardin Milletvekili Şehmus Dinçel ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ve Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’i ziyaret etti. Midyat'ta son yollarda yapılan çalışmaların değerlendirildiği görüşmede Başkan Şahin, önemli kazanımlar elde ettiklerini belirtti. 2022 yılı için çok güzel çalışmaların gerçekleştirileceği mesajını veren Başkan Şahin, "Görüşmelerimizde kentimize kazandıracağımız mesire alanları projeleri hakkında istişarelerde bulunduk" dedi. Başkan Şahin'in Midyat'ın geleceğine ilişkin görüşmeleri vatandaşlar tarafından da yakından takip edilerek takdirle karşılanıyor.