VİRANŞEHİR İŞİ SIKI TUTUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2022 - 18:41, Güncelleme: 19.01.2022 - 18:41

VİRANŞEHİR İŞİ SIKI TUTUYOR

​​​​​​​Salih Ekinci Başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi, tüm ekip ve personelleri ile karla mücadele çalışmalarına devam ediyor.
Viranşehir'de dün geceden itibaren başlayan kar yağışının ardından Salih Ekinci Başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi, vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi amacıyla karla mücadele çalışmaları başlattı. Teyakkuz halinde bekleyen Viranşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun kar yağışının ardından başta ana caddeler, mahalleler ve ara sokaklar ile kırsal mahallelerde yolların ulaşıma açılması için dün geceden itibaren yoğun çalışma gerçekleştiriyor. Kar küreme, greyder, kepçe, traktör ve kamyondan oluşan çok sayıda araç ile çalışmalarını sürdüren ekipler, tuzlama, kar küreme, kaldırım temizleme işlemlerini yapıyor. Karla mücadele ekipleri, yolların açık kalması amacıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde aralıksız olarak sürdürüyor. Konu ile ilgili vatandaşlara bilgiler veren Başkan Salih Ekinci, "Sabır şehri Viranşehir’imiz dün başlayan yoğun kar yağışı ile beyaza büründü.  İlçemiz genelinde sürdürülen karla mücadele çalışmalarımızı; 2 Greyder, 1 Loder, 8 Traktör, 9 Adet Lastikli Kepçe, 20 Şoför ve 120 Personel ile sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın ulaşım noktasında sıkıntı yaşamaması için Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından ana arter ve caddelerde, kar küreme ile tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. İlçemizde başlayan yoğun kar yağışının ardından, Ekiplerimiz can dostlarımız için sahada,onlar bize emanet. Kar yağışının etkili olduğu ilçemizde can dostlarımızın beslenme ve barınma ihtiyaçları ekiplerimiz tarafından karşılanıyor, onları yalnız bırakmıyoruz. Siz de kapınızın önüne su ve mama koyarak bize destek verebilirsiniz" ifadelerini kullandı.