YAZICI MİDYAT'TA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.10.2021 - 12:44, Güncelleme: 31.10.2021 - 12:44

YAZICI MİDYAT'TA

​​​​​​​Midyat belediye Başkanı Veysi Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'ya ilçe temaslarında eşlik etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Hayati Yazıcı; AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen "Teşkilat Akademisi" Mardin Eğitim Programı'na katıldı. Parti eğitim çalışmasının ardından Mardin Midyat'ta bir dizi temaslarda bulunan Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, Midyat'ın her geçen gün daha da geliştiğini belirtti. Yazıcı'ya temaslarında Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin ile birlikte Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, AK Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel, Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz da eşlik etti. Gün içerisinde İbrahim Şabo Kültür ve Sanat Sokağı ve Konuk Evi, Estel Han ve Kültür Evi Müzesi ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Yazıcı ve beraberindeki heyet Midyat'tan olumlu ifadeler kendilerine yöneldiğini ifade etti. Yazıcı ardından Midyat Belediyesi'ne geçerek Başkan Veysi Şahin'den çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyaret ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Şahin "Genel Başkan Yardımcımız Hayati Yazıcı, Mardin Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mahmut Demirtaş, AK Parti Mardin Milletvekilimiz Sayın Şeyhmus Dinçel, Midyat İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Solmaz, AK Parti Mardin İl Başkan Vekilimiz Sayın Vahap Alma ile birlikte, Belediyemizi ziyaret ettiler. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.