MUŞ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.10.2021 - 12:34, Güncelleme: 31.10.2021 - 12:34

MUŞ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

​​​​​​​Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi'nin DAKA işbirliğiyle çalışmalarına başladığı tekstil atölyesi inşaatı sürüyor.
Muş gençliğine istihdam olanaklarının kazandırılması ve bu yöndeki girişimleri ile takdir toplayan isim Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, uygulamaların da takipçisi olmayı sürdürüyor. Bu anlamda Muş Belediyesi ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) işbirliğinde Çöğürlü Köyü girişindeki Tekstil Kent alanında yapılan tekstil atölyesi yapımı devam ediyor. Bu yıl sonuna kadar tamamlanması planlanan atölye ile gençlere iş imkanı sağlanmış olacak. Kurumsal olarak istihdamın arttırılmasına yönelik çalışmalarına devam eden Muş Belediyesi'nin benzer olanakları önümüzdeki aylarda yine hayata kazandıracağı öğrenildi.