VEKİL AYDIN'DAN MÜJDELİ HABER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.07.2020 - 23:20, Güncelleme: 02.07.2020 - 23:20

VEKİL AYDIN'DAN MÜJDELİ HABER

Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Besni’de yapılması planlanan Millet Bahçesi projesi ihale sürecinin bugün itibariyle tamamlandığını söyledi.
AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Besni Millet Bahçesi yapım ihalesinin TOKİ tarafından bugün itibariyle yapıldığını duyurdu. Daha önceden de duyurduğu proje için emek veren Vekil Aydın'ın duyarlılığı ilçe halkı tarafından da takdirle karşılandı. Besni Yenikent Bölgesindeki eski depoların bulunduğu alanı ilçe halkına Millet Bahçesi olarak kazandırabilmek için Özelleştirme İdaresi, Milli Emlak ve Şehircilik Bakanlığı arasında adeta mekik dokuyarak kazandıran Vekil Aydın, " Söz verdik, yapıyoruz. Bugün itibari ile Millet Bahçemizin ihalesi yapıldı. Besni'mize hayırlı olsun" dedi. (www.akbelediyeler.com)