YÜREĞİRLİLER SİNEMA ETKİNLİĞİNDE BULUŞUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.07.2020 - 22:59, Güncelleme: 02.07.2020 - 22:59

YÜREĞİRLİLER SİNEMA ETKİNLİĞİNDE BULUŞUYOR

Korona sürecinde halk sağlığına yönelik yenilikçi ve koordineli çalışmalarıyla başarılı bir karne sunan Adana Yüreği Belediyesi, 'Arabada Sinema Günleri' etkinliğine kaldığı yerden devam ediyor.
Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine uygulamayı tekrardan başlatma kararı alan Yüreğir Belediyesi'nde müjdeyi halka Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir verdi. 19 Haziran tarihinde start alan etkinliğin ikinci döneminin 3 Temmuz Cuma günü başlayacağını duyuran Başkan Kocaispir, sosyal medyadaki paylaşımında "Arabada Sinema Günleri yoğun istekleriniz konusunda yarın tekrar başlıyor. Hep birlikte film keyfi yapmaya var mısınız? Gazoz ve patlamış mısırlar bizden" diyerek takdirleri topladı.   CUMA İÇİN KİMSEYE SÖZ VERMEYİN Sinema günlerine katılım gösterecek tüm Yüreğirlilere özellikle sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmesi konusundaki çağrısını yineleyen Başkan Kocaispir, buluşmanın Millet Bahçesinde olduğunu belirtti. 3 Temmuz tarihli sinema etkinliği için son dönemler Türk Sinemasının en gözde yapıtlarından biri olan '7. Koğuştaki Mucize'yi karar kılan Yüreğir Belediyesi'nin buluşma saati ise 20.30 olarak belirlendi. (www.akbelediyeler.com)

CUMA İÇİN KİMSEYE SÖZ VERMEYİN