HARRAN'DAKİ BAŞARININ SIRRI İŞTE BU TABLO

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2022 - 00:26, Güncelleme: 15.04.2022 - 00:26

HARRAN'DAKİ BAŞARININ SIRRI İŞTE BU TABLO

​​​​​​​Harran'da Başkan Özyavuz, iftar öncesinde olduğu gibi iftar sonrasında da halk buluşmalarına özen gösteriyor.
Harran'da kurumsal çalışmaların takipçisi olarak sahadan ayrılmayan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, vatandaş istişarelerini aksatmıyor. Harranlıların talep ve önerileri doğrultusunda kurumsal çalışmalara yön veren Başkan Özyavuz, Ramazan hassasiyeti çerçevesinde yine halkın içinde yer alan isim oluyor. Gündüz başladığı erken mesaisini iftar sonrası da sürdüren Başkan Özyavuz, gelenek edindiği halk buluşmaları çerçevesinde olası sorunları dinliyor ve ilgili birimlere talimatlar veriyor. Başkan Özyavuz dün akşam da Millet Odası'nda halkla buluştu ve bir yandan projelerini anlattı, diğer yandan talepleri dinledi. Harran'daki başarısının temelinde birlik ve beraberlik olduğuu belirten Başkan Özyavuz yaptığı kısa değerlendirmesinde "Birgün değil, her gün halkımızla bir aradayız. İftar sonrası da kıymetli vatandaşlarımızla Milletin Odasında bir araya gelmeye devam ediyoruz" dedi.