HARRAN'DA GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURULUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2022 - 15:25, Güncelleme: 20.04.2022 - 15:25

HARRAN'DA GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURULUYOR

​​​​​​​Harran'da Başkan Özyavuz, iftar öncesinde olduğu gibi iftar sonrasında da halkla buluşarak gönül köprüleri kurmaya devam edeceklerini söyledi.
Harran'da her zaman sahada olmayı tercih eden Başkan Mahmut Özyavuz, hem iftar öncesi hem de iftar sonrası halkın yanında yer alarak takdir toplayan isim oluyor. Başkan Özyavuz gelenek haline getirdiği bu davranışını dün akşam da sürdürdü. Sabahın erken saatlerinde başladığı mesaisinde ilçe merkezine giderek burada esnafa 'Hayırlı İşler' temennisinde bulunan Başkan Özyavuz, güzergah üzerindeki vatandaşların da talep ve önerilerini dinledi. Başkan Özyavuz, iftar sonrası da temaslarını sürdürdü. Hane ziyaretlerinin yanı sıra Millet Odası'nda milletle bir araya gelen Başkan Özyavuz, halkın talep ve önerilerini dinledi. Talepler doğrultusunda çalışmalarında rota belirlediklerini belirten Başkan Özyavuz yaptığı kısa değerlendirmesinde "İftar sonrası da vatandaşlarımızla bir ayara gelerek istek ve önerilerini dinlemeye devam ediyoruz. Milletimizin gönlündeki yerimizi daha da güçlendirmek için gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz" dedi. Başkan Özyavuz, Ramazan ayı boyunca programlarını aksatmadan sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.