HALİLİYELİ KARARINI ŞİMDİDEN VERDİ

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2024 - 15:26, Güncelleme: 16.02.2024 - 20:44

HALİLİYELİ KARARINI ŞİMDİDEN VERDİ

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde Mehmet Canpolat'ın tekrardan aday gösterilmesi ilçe genelinde sevinçle karşılandı.
Şanlıurfa'nın merkez ilçe belediyelerinden Haliliye ilçesinde, AK Parti'nin tekrardan mevcut başkan Mehmet Canpolat'ı Başkan Adayı olarak göstermesi vatandaşlar tarafından tam destek gördü. İlçede özellikle tarih ve turizm konularında birbiri ardına hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Canpolat, gönül belediyeciliğinde de Güneydoğu'da örnek gösteriliyordu. 2019 seçim döneminde vaatlerine ek projeler ekleyerek büyük başarı sağlayan Canpolat, ilçe merkezinin yanı sıra kırsalda da sevilen isim olarak takdir kazanıyordu. AK Parti Belediyeciliğinde son yıllarda memnuniyetin giderek arttığı Haliliye'de, Canpolat ile birlikte oy oranının artarak yeni seçimde yine zafer kazanılacağı vatandaşlar tarafından da hem fikir olarak gündeme yansıyor.

Şanlıurfa HABERİ