HALİLİYE'DE BAŞKAN CANPOLAT HALKLA İÇ İÇE

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 16.03.2024 - 11:54, Güncelleme: 16.03.2024 - 12:01

HALİLİYE'DE BAŞKAN CANPOLAT HALKLA İÇ İÇE

Gönül Belediyeciliğinin Güneydoğu Anadolu'daki örnek adreslerinden Haliliye'de Başkan Canpolat'ın esnaf gezisi kaldığı yerden devam ediyor.
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde son 5 yıllık dönem içerisinde bir çok projeyi hayata kazandıran ve çalışmalarıyla örnek gösterilen Başkan Mehmet Canpolat, 31 Mart seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Sabahın erken saatlerinde başladığı halk buluşmalarına gece geç saatlerine kadar devam eden Başkan Canpolat bu kez Tarihi Çarşılar bölgesinde esnafı ziyaret etti. Halkın tam destek verdiği Başkan Canpolat, "El ele vererek, 31 Mart seçimlerinde ilçemizden en yüksek oyla partimizi birinci yapacağız İnşallah" dedi.   AİLELER AK ÇATI ALTINDA BULUŞUYOR Öte yandan Şanlıurfa'nın tanınmış ailelerinden Tealbe Aşireti de 31 Mart Seçimlerinde AK Parti'ye tam destek vereceklerini açıkladı. Destek toplantısına katılan Başkan Canpolat, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için AK Partiye verdikleri destek için teşekkür etti. Başkan Mehmet Canpolat, konuşmasında ise şunları kaydetti: “Şimdi AK Parti ne demek? Cumhur İttifakı ne demek? Eşittir hizmet demek, bizler hükümet ve yerelde belediyeler olarak hizmetimizle ayakta kaldık. Hizmetlerimizle gönüllerinize dokunduk. Hizmetlerimizle yüreklerinize dokunduk. Hizmetlerimizle dillerinizde dualarınızda yer aldık. Biz hizmet erleri ve adamlarıyız. Allah’a hamd olsun, başta liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Türkiye’de devrim üstüne devrim yapıp çağ atlatan bir liderin Urfa’daki mensuplarıyız.”

AİLELER AK ÇATI ALTINDA BULUŞUYOR

Başkan Mehmet Canpolat, konuşmasında ise şunları kaydetti:

Şanlıurfa HABERİ