HALFETİ'DE BAŞKAN ALBAYRAK GİDİLMEDİK YER BIRAKMIYOR

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 25.02.2024 - 12:12, Güncelleme: 25.02.2024 - 12:12

HALFETİ'DE BAŞKAN ALBAYRAK GİDİLMEDİK YER BIRAKMIYOR

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, 31 Mart seçimleri için çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Başkan Albayrak bu kez Gözeli Mahallesindeydi.
Son 5 yılda turizmden istihdama, altyapıdan sosyal yaşama kadar her türlü kalkınmanın adresi olan Halfeti'de Belediye Başkanı Şeref Albayrak, 31 Mart seçimleri için de gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Halkın içinde olan bir anlayışla gönül belediyeciliğini Halfeti'de yaşatan Başkan Albayrak son olarak Gözeli mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Burada 5 yıllık zaman zarfında ilçe genelinde yürütülen çalışmaları aktaran Başkan Albayrak yeni dönem için projelerini de ayrıntıları ile anlattı. Ardından Gözeli mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Albayrak, amaçlarının çoğulcu bir katılım ile Halfeti'ye yönetmek olduğunu söyledi. Albayrak buradaki konuşmasında "Gözeli bizim göz bebeğimiz. Ablalarımız kadınlarımızı çok önemsiyoruz. Çünkü Cumhurbaşkanımız kadının yerini bambaşka bir yerde tutuyor. Bizler de bu şiarla özellikle kadınlarımızın emrindeyiz" dedi.

Şanlıurfa HABERİ