HALFETİ ŞEREF ALBAYRAK İLE HAZIR VE KARARLI

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 16.03.2024 - 11:38, Güncelleme: 16.03.2024 - 11:38

HALFETİ ŞEREF ALBAYRAK İLE HAZIR VE KARARLI

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde Şeref Albayrak isminin ayrıcalığı ile seçim büroları dolup taşan AK Parti, ilçede şimdiden birinci tercihi haline geldi.
Halfeti Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Şeref Albayrak, kendisine yönelik desteklerden dolayı tüm Halfeti halkına teşekkür etti. Seçim bürosu adeta dolup taşan Başkan Albayrak, amaçlarının tüm Halfeti'yi ortak paydada buluşturarak ilçenin gelişimine birlikte karar vermek olduğunu söyledi. Belediye Başkanlığı döneminde her zaman gönül belediyeciliği ile ön palan çıkan Başkan Albayrak, bu kez Halk Eğitim Merkezi'nde usta öğreticilerle birlikte iftar yaptı. Halfeti'nin her geçen gün daha da güzelleştiğini ve birlikteliğin en güzel örneklerini sergilediğini belirten Başkan Albayrak, "Gerek mahalle gezilerimizle gerekse Seçim Büromuzda kıymetli hemşehrilerimiz ile sürekli olarak bir aradayız. Bugün de usta öğreticilerimizle iftar yaptık. Yediden yetmişe tüm hemşehrilerimizle olan gönül birlikteliğimizi ve muhabbetimizi Rabbim daim eylesin. Tüm Halfetililer olarak bizler Hazırız ve kararlıyız" dedi.   HALFETİ BAŞKAN ALBAYRAK'TAN RAZI Başkan Albayrak'ın tekrardan aday gösterilmesine tam destek veren Halfeti halkı da, Şeref Albayrak'ın her zaman halkın içinde olan bir anlayış içerisinde olduğunu dile getiriyor. Yeni dönem için projeleri ile gündeme gelen Albayrak'a tam desteklerini açıklayan Halfetililer, önceki seçimlere nazaran daha yüksek bir oyla AK Parti'yi ilçe genelinde destekleyeceklerini ifade ediyorlar.

HALFETİ BAŞKAN ALBAYRAK'TAN RAZI

Şanlıurfa HABERİ