GÜRPINAR'DA EVLİLİK OKULU SEMİNERİ BAŞLIYOR

İlçeler 02.07.2022 - 13:36, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:27

GÜRPINAR'DA EVLİLİK OKULU SEMİNERİ BAŞLIYOR

​​​​​​​Gürpınar Belediyesi'nce “Güçlü Aile, Güçlü Gürpınar” sloganıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Evlilik Okulu seminerleri başlıyor.
Hayrullah Tanış Başkanlığındaki Gürpınar Belediyesi'nce gelin ve damat adayları ile üç yıl içinde evlenmiş çiftlere destek verilmesi amacıyla düzenlenecek evlilik okulu, çiftlerin birbirlerine daha güçlü aile bağları kurmalarını amaçlıyor. Konu ile ilgili belediyeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi "Eğitim programına katılmak isteyen çiftlerimiz 20 Temmuz Çarşamba gününe kadar Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze şahsen başvuruda bulunması gerekir. Başvuru İçin Gereken Evraklar: - Çiftlerin ikametgah belgeleri (6 ay içerisinde alınmış olacak.) - Evlilik cüzdanı - Kimlik Fotokopisi Başvuru şartları: - Son 3 yıl içerisinde evlenenler (01.01.2019) - Nişanlı çiftler - Çiftlerin Gürpınar'da ikamet ediyor ve aktif oturuyor olması gerekir. - Tüm eğitimlere eksiksiz katılan çiftlerimiz beyaz eşya çekimine tabi tutulacaktır.  Ak Belediyeler Medya Ajansı

Başvuru İçin Gereken Evraklar:

- Çiftlerin ikametgah belgeleri (6 ay içerisinde alınmış olacak.)

- Evlilik cüzdanı

- Kimlik Fotokopisi

Başvuru şartları:

- Son 3 yıl içerisinde evlenenler (01.01.2019)

- Nişanlı çiftler

- Çiftlerin Gürpınar'da ikamet ediyor ve aktif oturuyor olması gerekir.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Van HABERİ