GİRESUN ORTAK PAYDADA BULUŞUYOR

İller (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 19.02.2024 - 15:12, Güncelleme: 19.02.2024 - 15:12

GİRESUN ORTAK PAYDADA BULUŞUYOR

Giresun'da dur durak bilmeyen Başkan Şenlikoğlu bu kez servis şoförleri ile bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.
Seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam eden Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, haftanın ilk gününde servis şoförleri ile bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Makamda oturmak yerine Giresunluların her zaman sahada görmeyi alışkanlık haline getirdiği Şenlikoğlu buluşması ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde toplumun her kesimi ile kucaklaşmaya devam edeceklerini söyledi. Amaçlarının ortak katılımla Giresun'u yönetmek olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Şenlikoğlu, "Haftanın ilk iş gününde servis şoförü kardeşlerimizle bir araya geldik. Her zaman destekçisi olduğumuz şoförlerimizin beklentilerini dinleyerek, çözüm önerilerimiz üzerine istişarelerde bulunduk.  Giresun’umuzu güçlü yerel yönetim anlayışımızla daha ileriye taşımak için hep birlikte çalışmaya, ortak akılla hareket etmeye devam ediyoruz.  Samimiyetle gönüllerini bizlere açan esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Giresun HABERİ