Genel Başkan Yardımcımız Yılmaz, Sinop'ta SKM açılışında konuştu

AK Parti (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 29.02.2024 - 22:34, Güncelleme: 29.02.2024 - 23:22

Genel Başkan Yardımcımız Yılmaz, Sinop'ta SKM açılışında konuştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz da kentte yürütülen çalışmaları incelediklerini ve yaklaşan seçimler öncesi teşkilatlarla bir araya geldiklerini ifade etti.
Yılmaz, Sinop'un son 30 yıllık geçmişini yakından bildiğini ifade ederek, "Hizmet açısından gerek kamu yatırımları gerekse de yereldeki aldığı hizmetler açısından şehrimizin gelişmesini yakından takip etmiş birisiyim. Merkezi hükümetin 2002'den bu yana Sinop'umuza kazandırdığı hizmetleri tarif etmek bile mümkün değil. Özellikle ulaşım ve altyapı konusunda yapılan hizmetler." dedi. İnsan hayatının beklentileri ve çocukların bilgisi arttıkça ihtiyaçların da arttığını ifade eden Yılmaz, konuşmasını şöyle tamamladı: "Dünyada ülkeler birbirleriyle yarışıyorlar. Ülkeler sadece iktisadi kalkınma açısından değil, dünyanın bütün ülkeleri kendilerine yeter bir ülke olmak için mücadele ediyor ve kalkınma yarışı içerisindeler. Türkiye bu yarışın içerisinde son 15-20 yılda Cumhurbaşkanımız, kurucu genel başkanımızın sayesinde dünyanın birbirleriyle yarışan ülkelerinin hiç de gerisinde kalmayan hatta onların ilk 10'u içerisine giren ülke haline geldi. Ülkemiz dünya ülkeleriyle yarışır hale geldi. Sağlıkta, eğitimde, savunmada aklınıza gelen har alanda yarışır hale geldi." Ak Belediyeler Medya Ajansı

Yılmaz, Sinop'un son 30 yıllık geçmişin i yakından bildiğin i ifade ederek, "Hizmet açısından gerek kamu yatırımları gerekse de yereldek i aldığı hizmetler açısından şehrimizin gelişmesin i yakından takip etmiş birisiyim. Merkez i hükümetin 2002'den bu yana Sinop'umuza kazandırdığı hizmetler i tarif etmek bile mümkün değil. Özellikle ulaşım ve altyapı konusunda yapılan hizmetler." dedi.

İnsan hayatının beklentiler i ve çocukların bilgis i arttıkça ihtiyaçların da arttığını ifade eden Yılmaz, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Dünyada ülkeler birbirleriyle yarışıyorlar. Ülkeler sadece iktisad i kalkınma açısından değil, dünyanın bütün ülkeler i kendilerine yeter bir ülke olmak için mücadele ediyor ve kalkınma yarışı içerisindeler. Türkiye bu yarışın içerisinde son 15-20 yılda Cumhurbaşkanımız, kurucu genel başkanımızın sayesinde dünyanın birbirleriyle yarışan ülkelerinin hiç de gerisinde kalmayan hatta onların ilk 10'u içerisine giren ülke haline geldi. Ülkemiz dünya ülkeleriyle yarışır hale geldi. Sağlıkta, eğitimde, savunmada aklınıza gelen har alanda yarışır hale geldi."

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Sinop HABERİ