GENÇ'TE BAŞKAN DİRİK HALKLA İÇ İÇE

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 11.03.2024 - 18:42, Güncelleme: 11.03.2024 - 18:48

GENÇ'TE BAŞKAN DİRİK HALKLA İÇ İÇE

Bingöl'ün Genç ilçesinde geçtiğimiz 5 yılda bir çok başarılı uygulamalara imza atan Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, 31 Mart seçimleri için sahada çalışmalarına devam ediyor.
Gönül Belediyeciliğinin örnek isimleri arasında gösterilen Mehmet Zeki Dirik, merkez ve kırsal demeksizin tüm bölgelere ulaşmanın gayreti içerisinde olurken, seçim bürosuna gelen vatandaşlarla da bir araya geliyor. Başkan Dirik, dün yine mahalle gezilerinin ardından Seçim Koordinasyon Merkezi'ne gelerek halkın talep ve önerilerini dinledi. Geçtiğimiz 5 yılda yapılan çalışmaları ve önümüzdeki dönemde hayata kazandırmayı planladığı projelerini halka aktaran Başkan Zeki Dirik, amaçlarının AK Parti çatısı altında ilçeye en iyi hizmetler kazandırmak olduğunu söyledi.   KURUM ÖZ KAYNAKLARIYLA EN İYİ HİZMET SUNULUYOR Öte yandan tasarruf ve dışa bağımlılığı en asgari düzeye indirgemek için kurum öz kaynaklarını en iyi şekilde değerlendiren Mehmet Zeki Dirik Başkanlığındaki Genç Belediyesi, bu kez ilçenin 10 farklı bölgesine yolcu durakları monte işlemini tamamladı. Belediye bünyesinde yapımları tamamlanan duraklar vatandaşların hizmetine sunulurken, Gençliler de hizmet belediyeciliğine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Dirik ve ekibini tebrik etti.

KURUM ÖZ KAYNAKLARIYLA EN İYİ HİZMET SUNULUYOR

Bingöl HABERİ