GAZİANTEP'TE BAŞKAN ŞAHİN FARKI

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2021 - 22:35, Güncelleme: 09.05.2021 - 22:35

GAZİANTEP'TE BAŞKAN ŞAHİN FARKI

Gaziantep'te Başkan Fatma Şahin, tam kapanma sürecinde satış yapamayan esnaftan alınan ayakkabıların çocuklara dağıtılacağını duyurdu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 17 günlük tam kapanma döneminde verdiği desteklere bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda Gaziantepli ayakkabı üreticilerinin elinde kalan ürünler satın alınarak bayramda ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak. Dünyayı ve Türkiye’yi etkisine alan yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) Salgını döneminde verilen ulusal mücadelede yürürlüğe konulan 17 günlük tam kapanma kararı sonrası Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, sektör çalışanlarının ekonomik açıdan süreçten asgari düzeyde etkilenmesi için açıkladığı maddi yardımın kapsamını genişletti. Bu kapsamda yaklaşan Anneler Günü ve Ramazan Bayramı’nda satış beklentisinde olan ve buna göre hazırlık yapan ayakkabı üretimi ve satışı yapan esnaf için yeni bir destek açıklayan Büyükşehir Belediyesi, ellerde kalan ürünlerin satım alımını yaparak ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtacak. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Emin İnce arasında yapılan görüşme sonrası açıklanan destekte beraber ayakkabı esnafına rahat bir nefes aldırılması amaçlanıyor. İNCE: BAŞKAN ANA YÜREĞİYLE BİZE EL UZATTI Gaziantep Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Emin İnce ise destekle için çok şanslı olduklarını belirterek, “Kapanmadan kaynaklı zor günler geçiren ayakkabıcı esnafı, bu 17 günlük kısıtlamada en güzel şekilde iş yapacağı süreçte kapanma ile karşı karşıya kaldı. Ancak Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, devreye girdi. Ana yüreğiyle bize el uzattı. Ayakkabı esnafımızın elinde bulunan ürünleri, alıp hibe şeklinde vatandaşa dağıtmanın sözünü verdi. Bundan dolayı teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar var olsunlar” dedi. (Kaynak: Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı)

İNCE: BAŞKAN ANA YÜREĞİYLE BİZE EL UZATTI