ERZURUM'DA BAŞKAN SEKMEN RAMAZAN AYINI KUTLADI

Büyükşehirler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 11.03.2024 - 01:24

ERZURUM'DA BAŞKAN SEKMEN RAMAZAN AYINI KUTLADI

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, başta Erzurumlular olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Ayını tebrik etti.
Gönül Belediyeciliğinin Doğu Anadolu Bölgesin'deki örnek adreslerinden Erzurum'da Başkan Mehmet Sekmen vatandaşların Ramazan Ayı'nı tebrik etti. Hafta sonu demeksizin yine yoğun bir programla Erzurum'da gidilmedik er bırakmayan Başkan Sekmen, sosyal medya aracılığıyla yayınladığı tebrik mesajında " Bizleri Ramazan-ı Şerif'e ulaştıran Rabbimize hamd olsun. Manevi iklimine gireceğimiz bu mübarek ayın ülkemize, İslam Alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Rabbim'den niyaz ediyorum. Ramazan ayımız mübarek olsun" dedi.   ERZURUMLU GENÇLERİ KUTLADI Öte yandan Başkan Sekmen Olimpiyat Millet Bahçesi’ndeki Yüksek İrtifa Spor Salonunda düzenlenen Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Kulüplerarası Halk Oyunları Yarışması'nda yıldız ve genç kategorisindeki birinci olan Erzurum Büyükşehir Belediyesi ekibini kutladı.Başkan Sekmen "Grup ve final yarışmalarında Erzurum’umuzu Türkiye'de temsil etmeye hak kazanan evlatlarımızı yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı.

ERZURUMLU GENÇLERİ KUTLADI

Erzurum HABERİ